Jump to content
Sign in to follow this  
InvaderTrax

34th Is Ours!

Recommended Posts

148? How'd you get that? You're running 548 and I'm running 450. That looks more like 98MHz to me. Anyway, I decided to up my V core from 1.65 to 1.7. Got a 104MHz boost out of it. Not sure if I'll keep it that way. We'll see

Edited by InvaderTrax

Share this post


Link to post
Share on other sites

My P4 does a frame every 10:10 on each virtual CPU, so it does 2 frames per 10:10 :D

 

My 2800+ does a frame every 8:21

 

My P2 does is working on a Gromacs core WU

 

The T-Bird did it's first frame in 8:20

 

:O The T-Bird is working faster than the 2800+ :O

:bah::bah:

Share this post


Link to post
Share on other sites
148? How'd you get that? You're running 548 and I'm running 450. That looks more like 98MHz to me. Anyway, I decided to up my V core from 1.65 to 1.7. Got a 104MHz boost out of it. Not sure if I'll keep it that way. We'll see

Yeah it is 98Mhz difference, for some reason I'd gotten it into my head you had a PII-400 :huh:... oh well still suffering from the effects of a 24hr. virus.

 

So 104Mhz boost will bring you to 554Mhz... should make an interesting comparison :D

 

Bring it!... oh that's right it's, already brought on! :lol:

 

 

and Paranoid600 those are lovely frame rates, but they don't mean anything to me unless I know which Projects they are (for comparison) :)

 

 

 

NOTE: MacNN are 15352.3 points behind and closing @ Jan 25 19:07:18 PST 2004 :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops. I meant I upped the speed of my Athlon 104MHz. My PII is on an Intel board, so OCing seems impossible

Share this post


Link to post
Share on other sites

LMAO @ me! :P

 

I can vaguely remember you mentioning it was a Seattle board, with no OC options <_<

 

Oh well... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have seen that before, but only once. I had a picture posted around here somewhere. Search the [email protected] forum for "Strange WU". Anyway, Taz, you remember correctly. It is a Seattle board. But oh well. I doubt I'll keep my PII for too long. I'll sell it at the next expo for $100+. They're really low brow expos where a PIII is God-like. Your retro-tech would probably take best of show :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm doomed. My Athlon's in the middle of a game of Battlefield, so it may be a while before I get back to folding

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know why, but the FAH server is sending me the same WU on all of my computers. I have to use [email protected] so all of them are not running the same WU. The FAH servers are acting very weird lately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last week it sent my Athlon the same 920 file like 4 times. Knocked each out in like 5 hours. Just easy points. It was sending my whole farm Tinkers for 2 days last week, but now it seems to be back to normal

Edited by InvaderTrax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm... <_< so your P4 2.6C is doing a p638 in [00:10:10] that's pretty darn fast ... you should look @ the WU's your doing though, I don't think [email protected] points will get added to your team score... you'll have to set your advanced settings to FAH only when you run the -config flag ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...