Jump to content


Photo
- - - - -

First DX11 Benchmark - Unigine Heaven


  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#13 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16508 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 02 November 2009 - 09:50 AM

You have 2 GPUs. But just to keep you trying P:) This is still the same Core speed on the CPU but up the GPU a little

Note the settings we are running versus you with 1024x768 and no FSAA. :lol:

Edited by Waco, 02 November 2009 - 09:51 AM.

Tolerance is a sign of weakness.


#14 _TheAlexO

_TheAlexO

    Formerly ShallowBay

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2790 posts
  • Gender:Male
  • Location:Missouri

Posted 02 November 2009 - 10:02 AM

are we going to establish a testing standard?
not everyone has 1920x1080 monitors.
i have 1680x1050, and i bet most are below that.
we should just stick to what the stock settings are. ? ?

My Skyrim ENB Album

Processor: Intel Core i5 3570k @4.4ghz | Motherboard: MSI z77a-g43 | Video Card: EVGA GTX 680 @1.3ghz core | Memory: 16gb Patriot ddr3 2133mhz (from OCC) | Case: Corsair 600T Alpine Edition | Power Supply: Corsair 700 Gamer Series

 | Speakers: Corsair sp2500 (from OCC) | Headset: Logitech G35 | Mouse: Logitech g500 | Keyboard: Corsair K60 Red Switches


#15 Danny_75

Danny_75

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 367 posts
  • Location:GB

Posted 02 November 2009 - 10:58 AM

Note the settings we are running versus you with 1024x768 and no FSAA. :lol:



Ye sorry :( Didnt see that.

Nvm will run the test again later.
Gigabyte GA-P55-UD5
4GB Corsair Dominator DDR3(2000)
Core i7 860 @4.3Ghz (OCCT+Prime)
500 GB Western Digital RAid 0
6950x2 Flashed
Single Stage
Posted Image

#16 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16508 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 02 November 2009 - 11:20 AM

are we going to establish a testing standard?
not everyone has 1920x1080 monitors.
i have 1680x1050, and i bet most are below that.
we should just stick to what the stock settings are. ? ?

Stock would be best. If you can't run 1280x1024...well...yeah. :P

Tolerance is a sign of weakness.


#17 IVIYTH0S

IVIYTH0S

    They call me... General Help.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21620 posts
  • Gender:Male
  • Location:South, NJ

Posted 02 November 2009 - 11:45 AM

Posted Image 1920x1200
Posted Image 1920x1200

"GilliumX58" DESKTOP
Mobo: Asus P8Z68-V-PRO | Processor: Intel Core i7 2600K @ 4.6ghz | CPU Cooler: Zalman CNPS9900MAXR | Videocard: ASUS GTX970 Strix
Memory: Patriot/Kingston 16GB 1866mhz | OS SSD: SanDisk Extreme 240GB SATA | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750W
Monitor: Samsung 30" 305T | CD/DVD: Samsung SH-S223F | Keyboard: Sentey Phoenix | Mouse: Razer Lachesis

OCC Cool Club Member

 
 

Rebate Success Thread 2015---RMA Success Thread 2016---GPU Comparison tool on AnAndTech


#18 Puck

Puck

    Lord, what fools these mortals be!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3101 posts
  • Gender:Male

Posted 02 November 2009 - 09:08 PM

Stock would be best. If you can't run 1280x1024...well...yeah. :P

I think i'll rerun it at stock settings to actually get some benefit out of my clockspeeds :P It's not cool being over a full ghz faster on the CPU and only like .8fps faster on the bench :lol:.

Hmmm...now that I'm thinking about it, I wonder how DX11 programs like this will scale passed 2 gpus since it looks so GPU limited at high resolutions??? Anyone got a 4870X2 they'd part with for around 200USD? :D .

-i7 4790k @ 4.9ghz 24/7 - Asus Sabertooth Z97 MK1 - 2X4GB Patriot Viper Extreme - RX580 8GB - 28" Samsung 4K - Dual PSU CM SilentPro M 1Kw Main/OCZ Z-Series Z850w Slave - Custom MM Extended Ascension - Logitech G502/G710+/Homemade Stainless mousepad -

CPU Cooled by: 2x MCP655 pumps, Archimedes TEC Waterblock w/TN669 TEC, Dew Point controller, 2x Black Ice GTX Gen2 480 Quads, 33x 80cfm 120mm Server fans, DD dual bay res w/XSPC Res plug Temp probe

GPUs Cooled by: Modded MCP655, 2xModded Enzotech Sapphire CPU Waterblocks, Zalman RAMsinks, modded stock plate VRM cooling, Phobya res, Aquacomputer AMS 280 Rad

Wow, puck just kinda summed that one up for most of us lol. I agree with puck. :)

Man Puck... I couldn't have said it better myself!

Current Rides: 93 Medium Patriot Red NA 383 Z28 - 2012 Metallic Spark Black Nitrous ZX14R - 09 Victory Red Z51 6sp LS3 Corvette


#19 Puck

Puck

    Lord, what fools these mortals be!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3101 posts
  • Gender:Male

Posted 02 November 2009 - 09:23 PM

LOL much better! :lol:. GPU is still stock with no overclocks.
Posted Image

-i7 4790k @ 4.9ghz 24/7 - Asus Sabertooth Z97 MK1 - 2X4GB Patriot Viper Extreme - RX580 8GB - 28" Samsung 4K - Dual PSU CM SilentPro M 1Kw Main/OCZ Z-Series Z850w Slave - Custom MM Extended Ascension - Logitech G502/G710+/Homemade Stainless mousepad -

CPU Cooled by: 2x MCP655 pumps, Archimedes TEC Waterblock w/TN669 TEC, Dew Point controller, 2x Black Ice GTX Gen2 480 Quads, 33x 80cfm 120mm Server fans, DD dual bay res w/XSPC Res plug Temp probe

GPUs Cooled by: Modded MCP655, 2xModded Enzotech Sapphire CPU Waterblocks, Zalman RAMsinks, modded stock plate VRM cooling, Phobya res, Aquacomputer AMS 280 Rad

Wow, puck just kinda summed that one up for most of us lol. I agree with puck. :)

Man Puck... I couldn't have said it better myself!

Current Rides: 93 Medium Patriot Red NA 383 Z28 - 2012 Metallic Spark Black Nitrous ZX14R - 09 Victory Red Z51 6sp LS3 Corvette


#20 TheHostileGamer

TheHostileGamer

    Cooler than the other side of the pillow

  • Members
  • PipPip
  • 368 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austin TX

Posted 20 December 2009 - 09:13 PM

Haven't you guys noticed that this benchmark only does the GPU & not the CPU lOl...so you can stop over clocking your procs to infinity and beyond cause it wont affect your scores very much. When I run this my proc (avg of 4 cores) is only using 19%. I wanted to post my score but it seems some are doing dx9 some 10 and some 11....sooo it dont seem very standardized, OP should state what settings must be used for certain benchmarks.

Razer's Edge
Intel Core i5 2550k @ 4.3Ghz | Corsair H100i watercooler | Asus P8Z68-V/Gen3 Mobo | Corsair Vengeance 1866 8gb | Gigabyte G1 GTX970 4Gb | 120Gb Corsair Force GT SSD | ANTEC 900w High Current PSU |

Razer Kraken Pro 7.1 Chroma | Razer 2013 Deathadder | Razer Lycosa Keyboard | NZXT H440 Razer Edition Case



 



 


#21 sakagoka

sakagoka

    New Member

  • Members
  • 1 posts

Posted 07 January 2010 - 02:02 PM

Posted Image

#22 Danny_75

Danny_75

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 367 posts
  • Location:GB

Posted 03 March 2010 - 02:35 PM

Not that impressed with my 5970!!!
Needs a water block.
Posted Image
Gigabyte GA-P55-UD5
4GB Corsair Dominator DDR3(2000)
Core i7 860 @4.3Ghz (OCCT+Prime)
500 GB Western Digital RAid 0
6950x2 Flashed
Single Stage
Posted Image

#23 tkrow21

tkrow21

    Total Nerd

  • Folding Member
  • 3714 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York City

Posted 03 March 2010 - 02:44 PM

8XAA and 16XAF with all settings on high and you aren't satisfied?
Posted Image
It's the decisions you make when you have no time to make them that define who you are.

#24 Danny_75

Danny_75

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 367 posts
  • Location:GB

Posted 03 March 2010 - 02:57 PM

Its a Black edition and it says it should do some silly speeds but this is the max.
Posted Image
Gigabyte GA-P55-UD5
4GB Corsair Dominator DDR3(2000)
Core i7 860 @4.3Ghz (OCCT+Prime)
500 GB Western Digital RAid 0
6950x2 Flashed
Single Stage
Posted Image