Jump to content
Sign in to follow this  
luanswan2002

Please help **Odd graphics card problem**

Recommended Posts

I have an 8800GT, 2GB DD2 and an E2180 dual-core (slightly overclocked the CPU) and a P31 gigabyte motherboard.

 

Whilst playing games I start to see artifacts (like TF2).

 

I doubt it's a temperature problem as it's running around 60 - 80 degrees during gaming and that's fine.

 

I have the latest drivers installed from the Nvidia website, of course.

 

Would could possibly be the cause of this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have an 8800GT, 2GB DD2 and an E2180 dual-core (slightly overclocked the CPU) and a P31 gigabyte motherboard.

 

Whilst playing games I start to see artifacts (like TF2).

 

I doubt it's a temperature problem as it's running around 60 - 80 degrees during gaming and that's fine.

 

I have the latest drivers installed from the Nvidia website, of course.

 

Would could possibly be the cause of this?

 

 

If changing drivers doesn't work, check your cable connection, try another one if it stays the same. Check you connections again. But it might be the card, mine died in Febuary, with artifacts and nasty video all over the place...it does happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...