Jump to content
Sign in to follow this  
apostolics

8800gt wont boot

Recommended Posts

have a 880ogt from an hp machine and i want to replace my 7800gt for it but when i hook it up my abit fatality fp-in9-sli just gives me an error. one long beep and three or four really quick ones. am i missing a step ?doing some thing . if i put my 7800gt in the hp all is great and the 8800 works in the hp but the card from hp will not boot in my main pc (fatality)

 

your help is much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

One long and two short is a video card error. Are you sure the 8800GT works?

 

 

EDIT: Some boards have issues with PCIE 2.0 devices when they are only PCIE 1.1 compatible. I had to flash my roommate's 8800GT to a PCIE 1.1 BIOS for it to boot in his machine. I'd test it in another machine before doing anything else though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it works in the hp it came from. and i think its actually an asus board in there ipibl-txrev 1.01

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...