Jump to content
Sign in to follow this  
Edix

AGP Disapbled (support: X1 X2 X4)

Recommended Posts

I looked at some of the posted threads form the past about this subject. And i found some of the info i was looking for there, but i have yet to fix my problem. The one thing i have seen is that people have it set at 2x seting but cant get it to the x4 seting. I dont even have it enabled, and i have messed with teh bios tell my eyes bleed, im on the vurge of tearing my hair out i just cant stand not being able to do something!!!!!:O

 

I want it enabled!!! x2 x4 whatever i just want it on, and its not on!!! :blink: lol

 

This is what i have

Winfox Geforce3 Ti 200 128ddr

Abit Kg7-light/kg7/kg7-raid MB

 

All the updates for both, drivers, bios for the MB (cant find a bios for the V-Card)

 

Please help me out and save my hair from further tourture ;)

 

-Edix

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh ya and i also used a program to edit the register to trun x4 on (viaagpon.exe) or something like that, but it still "disabled" i know there this is prob simple and there is a switch or lever someplace i need to throw but heck you know what murphys law says :( grrrr im so mad right now lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...