Jump to content

Updated Loop


taowulf
 Share

Recommended Posts

I haven't been posting much since the move over from DIY, but this is what I have been up to.

 

Age Of Conan

trying to find a new job

and this weekend, redoing my wc loop.

 

eventually, this case will be painted and PIMPED, but for now, I will have to get by with the new pump, a DDC 3.2 w/ Petra's top and the new rad, a Swiftech MCR 320-QR.

 

Yeah, my fans are dirty. I didnt have any canned air, but I did clean them SOME.

 

Here is the pic of the new loop while leak testing. Vid card is in the middle PCI-E slot as I have been trying to figure out why this Geil EVO-ONE RAM is so picky. It will be moved back down later.

 

Picture_072.jpg

 

Added a pic taken a few minutes ago.

Picture_075.jpg

Edited by taowulf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, you know how DFI mobos can be. :) Damn picky.

 

I actually got good results by dropping the Mem voltage a little. When Geil says 2.1-2.3 volts, they do not mean 2.39 apparently. Dropped it down to 2.35 and everything is better now.

 

Edit to add -

 

Ok, that didn't work. I can't get these to run anywhere near 1066Mhz. So I took them down to the next divider and they are now at 891Mhz. But they will take 4-4-4-12 timings at that speed and are running error free.

Edited by taowulf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...