Jump to content
Sign in to follow this  
Magel

9800 GTX + nvlddmkm.sys BSOD

Recommended Posts

Hi guys,

 

I am sure there wont be a soultion to my problem for a while until nvidia release a more stable driver but just wanted to make people aware that they might have this problem if they get this card(s).

 

I get the BSOD while browsing web pages or while playing games but not as much though strangly enough :rolleyes:. It starts by the screen flickering really fast and then bang ! BSOD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the amount of money you invested in those cards, I'd contact the retailer or eVGA and make sure they know you have a problem RIGHT now. Get it on record just in case it turns out this is truly a driver issue and not a hardware issue. Just a thought.

 

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
For the amount of money you invested in those cards, I'd contact the retailer or eVGA and make sure they know you have a problem RIGHT now. Get it on record just in case it turns out this is truly a driver issue and not a hardware issue. Just a thought.

 

Cheers.

 

Cheers for your input. Not to worried bout something being wrong with the card(s). Same thing happened to me when I had my 8800gtx's and turned out being the display drivers. I am betting there will be a lot more posts like my first in the coming weeks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would do what wev said and get something on record even drop them an email for feedback sake, maybe they will get a better driver out quicker if more people let them know. Man that is one nice setup you have Magel, hope you invested in a good surge protector lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just shot through an email to Evga's tech support detailing the issues I'm having. Have been browsing Evga's forums. Seems another person is having the same issue as me.

 

After some more testing of each card it seems this issue has something to do with sli. The cards work just fine on there own.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just thought id let ya guys know one of my cards ended up being faulty. Was getting artifacts and all kinds of funky issues! All good now though... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad you were able to pinpoint the culprit. Hopefully she'll perform up to your expectations now. Sizeable investment you've got in that rig, very nice!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...