Jump to content
Sign in to follow this  
Splave

P35 Blood iron t2rl cant get 500 fsb

Recommended Posts

Anyone have voltage setup that would help me hit 500mhz? Looked in OCDB but didnt find much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tryed the following just to try to get it to boot.

 

Vcore=1.5v

SB 1.05v=1.15v

SB core/PLL=1.55v

NB core=1.61v

CPU VTT=1.55v

 

Ratio 333/667

 

x6 Multi

450 worked

460 worked

470 No luck wont even boot bios

500 No luck wont even boot bios

 

x7 Multi

450 worked

460 worked

470 No luck wont even boot bios

500 No luck wont even boot bios

 

My ram I have booted up to 1250mhz so thats not whats crapping out, I tryed taking two sticks out as well. still wont do 470. Is it the divider? I tryed swapping the FSB pins that make it manual/800/1066/1333 from 1333 to manual and still 470 is a wall. Should I try 800 or 1066?

 

Running out of ideas here

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I tryed leaving everything the default voltages, set my cpu to +25 to make it 1.35 and my mem voltage to 2.1v and set timings and I can boot 460x7 with stock vnb,vtt, etc wtf?!?! Its some wall at 470 regardless of what I do, what are your settings for 490 xploit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need to try another processor. Looks like you've hit the wall of that one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...