Jump to content

[Resolved] My PC hangs up when I start playing a game...Please Help!


Recommended Posts

Hey All,

 

This happens all the time: After a minute or so of starting a game (Crysis, Lost Planet Extreme Condition, BeoWulf, etc.) it freezes and I have to manually RESET (or turn OFF and back ON again) to the point that I simply can NOT play any games at all.

 

I just upgraded to an eVGA 8800 GTS 320MB from an eVGA 7900GT KO. (I didn't have that problem with my 7900GT KO, but then again, I only played last years games on it (Doom3, HL2, etc.)

 

Here is what I have done so far with not luck:

 

-Downloaded the LATEST nVIDIA drivers (from Guru3D and nVIDIA)

-Updated my motherboard drivers (nForce4 SLI AMD)

-Defragged

-did NOT install a single application, except games on a fresh XP Pro OS (No Virus Scanner, nothing)

-I play the games at 1024x768 games (but rest of Eyecandies to the max)

 

Any help would be greatly appreciated.

 

This is my current configuration:

 

-DFI nF4 SLI-DR 'Expert'

-Opteron 146 (CABNE 0530 batch)

-Thermalright XP-90C

-Delta 92x38mm FFB0912HHE 2-wire (Got the 3 Wire version!)

-G.SKILL Extreme Series 2GB DDR (G.SKILL F1-4000USU2) 2GB

-Enermax 620W PSU 'Liberty'

-74GB WD Raptor Hdd (revision 00FLC0)

-Pioneer DVR-A09-XLB

-Creative X-Fi Fatal1ty FPS

-Gaming Bomb II (Black Colored)

-DELL 24" 2405FPW LCD

-eVGA 8800 GT 320MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...