Jump to content
Sign in to follow this  
on1yalad

Older member coming back for help!

Recommended Posts

i am trying to break the 3Ghz on my A64 4200+x2, and i am having issues

 

My setup:

DFI lanparty Ultra-SLI

2Gb G.Skill HZ F1 DDR500 3-4-4-8 @250Mhz 2.7v

AMD 64 4200+x2 toledo E6 @250x11 ROCK SOLID

8800gt @690/1725/1000

 

i have read many of the OC'ing guides but I am not able to get 272Mhz stable. i can get the computer and windows to load at [email protected] which from what i read is good start to be able to boot into windows but i need to get it stable. Once i run prime95 or try and bench Crysis it errors or crashes. (Is there a guide that explain each settings on DFI LP-UT bios?)

 

Also i dont think it is a problem with my ram i think it has to do with the CPU but i am not sure, but i know my ran can run 1:1 if i drop the multiplier to [email protected] and the system runs fine.

 

Do i need to increase the voltage higher?

Are there suggested settings for DFI LP UT-SLI, G.Skill, A64X2 E6?

 

**i am realy stoked to hit the 3Ghz mark as it means i can run Crysis at avg of 34FPS on High with the DX10 Xp Mod. (funny thing i was able to bench Crysis @272 fbs but i crash when i try and play the game.

 

 

***I have attached Pics and html from a64info and cpuz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Blooz1

Here's a link to the ongoing thread on G. Skill HZ's and other UCCC-based ram;

 

http://www.diy-street.com/forum/showthread.php?t=41953

 

This is a great source of info, and you'll find many suggestions on how to wring the last "Nth" of performance from your HZ's, which were a great favorite here over the past few years.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've also been having some issues with this! Trying to revive my old 4400+ setup and pushing it at leas up to 2.8 ghz safely. Instead of running a Zalman CNPS9500LED on the 4400+ now, I'm running a Tuniq Tower 120 w/ AS5. Running the same ram as you and having some issues.. I used to own a pair of EB Platinum's from OCZ, but those are long and gone!

 

Let me know how it goes mate! Would love to get this up for a home server! =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...