Jump to content
Sign in to follow this  
pcmaximum

Ghost didnt support raid arrays for dfi boards?

Recommended Posts

Just replaced ASUS A8N32-SLI Deluxe by DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert. The problem is that I can create the image from inside Windows, but when I boot for the Norton Ghost 8 or 9 CD I cannot see the array. I had no problem with ASUS board. Looks like ghost didnt support nvraid arrays for dfi boards? Please help!!! Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Blooz1

If you're booting from the Ghost CD, there's no RAID drivers being loaded, therefore no array.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ghost 8 defo dos'nt support Nv raid, i don't know about Ghost 9. But Acronis True image does and it does it better than Ghost anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone know if the lastest Norton Ghost v.14 finally has support for the new Intel Chipsets? I'm trying to make an image of the RAID-ZERO configuration using the GigaByte Controller on the Intel P35 chipset, but no go on either Acronis latest suites or the Ghost v.12.

 

P.S: Not sure why Norton skipped Ghost v.13 and went straight to v.14....

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe 13 is NOT their lucky number:eek:

 

not uncommon for companies and people to skip the number 13, many tall buildings skip the 13th floor (12, then 14), plus much more....superstitions....

 

where's my rabbit foot???

 

LOL

 

Laterzzzz...............

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Darien
Ghost 8 defo dos'nt support Nv raid, i don't know about Ghost 9. But Acronis True image does and it does it better than Ghost anyway.

 

Ditto...

 

In fact I remember Kitfit telling me this about 2 years ago... I've recently had to deal with this first hand, after installing some new (bad) hardware that completely hosed my windows installation...

 

I used Ghost and Hit F6 and put in the NV driver floppy disk... and it goes on like it's going to work... then boom... unable to load nvraid... restarting....

 

When this happened I had a flash back of Kitfit telling me this...so I upgraded to Acronis True Image.

 

what you can to however.... if you have an extra HD laying around... install the backup image to a single drive... restore it... then make an Acronis image from the new install on the single drive....

 

then make your RAID array... then install the new Acronis image onto your RAID array...

 

 

"when there is a will there is a way"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...