Jump to content
Sign in to follow this  
wizurd of awwz

Problem with HSF mounting or just my CPU?

Recommended Posts

I have an Opteron 170 topped with Arctic Silver 5 and a Thermalright Ultra 120 + Panaflow M1A. At idle using CoreTemp it's showing 18c/29c and under load Core1 goes 20c HIGHER than Core0. :drool: Core0 will be at 35-39c and Core1 will go up to 55-60c. What gives? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest erico

Are you getting similar readings with other programs that read temps (i.e. MBM5)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recheck your HSF mounting and that you have evenly tightened the mounting hardware.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Recheck your HSF mounting and that you have evenly tightened the mounting hardware.

 

I remounted it and it seems to be a tad bit better. Hmmm....still seems really unbalanced.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Might be a bad IHS job. Have you always noticed this problem with your CPU?

 

I've only had the CPU for a month. Just got the Thermalright and started using CoreTemp a week ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...