Jump to content
Sign in to follow this  
PLATOON

This may be goodbye, My mobo fried.

Recommended Posts

Nothing worked. I did everything but abuse it. I ran the long clear cmos 3 times but I still cannot press any keys like insert or delete so it never finished. I had a usb to PS2 splitter and it didn't work either. I picked up a power supply tester today just incase and all of that was ok. So do i order the same board or a EXPERT this time? The expert is marked down cheaper than this one on newegg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I have done it over 15 minutes. I am not wasting anymore time on it. I am overnighting a expert board. I guess I will be staying around these forums after all. I was looking at the asus deluxe but it did not float my boat. The expert has good overclocking reviews so I think I will give it a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, I have done it over 15 minutes. I am not wasting anymore time on it. I am overnighting a expert board. I guess I will be staying around these forums after all. I was looking at the asus deluxe but it did not float my boat. The expert has good overclocking reviews so I think I will give it a shot.
15 min is not necessarily a long CMOS clear. If you follow the link it explains a 24hr clear may be necessary.

 

If you don’t want to try it that's up to you. There are many a folks that have done a 12hr or 24hr clear and were successful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I may do a longer one tonight. My expert board should be here tomorrow. So you really think letting it step 24hrs vs 15 minutes makes a difference on the PS2 ports working or not? I understand it clearing out the cmos and all that stuff over time but this acks like a hardware problem not firmware or software. I get clicking in the system right after it boots up like Raiderfan001, but my wiggling did not fix it. Btw I took everything apart again last night and rebuilt it from scratch. I really miss Counter-strike: source. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did a 24 hour long cmos clear and that didnt work. I got my new dfi expert board in last night and installed it with no problems execpt it will only boot up with 2 sticks of my ddr600 not all 4 sticks. Yes, I disabled the cpc and I also tried it on auto. Any ideas on why my board will not run 4 sticks of memory?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is not may of us running 4 sticks of memory because of the issues! As fas I know you have to play with the timings to get it to run! I never ran 4 stick so I wont be of a big help! Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...