Jump to content
Sign in to follow this  
WooKiE_MaN

FX-60 & DFI Expert Little Help Guys

Recommended Posts

Guest Radiohead

Well put it this way most folks running water cooling aren't running it because they are running the CPU at stock Vcore. Your Vcore should be set at stock especially if you aren't OCing at this point. Could bery well his reason for selling the chip. I don't imagine it came cheap new. He may have realsied the err of his ways and sold the chip while it was still working to cut his losses. Thats the one thing you have to be careful about when you buy in forums or on places like Ebay. When you install one of these chips its not like taking it out of the original package for the first time. Theres no guarantee. If the chip is OK it should run just fine with the Vcore set to auto then see where it will go from there if it'll go anywhere at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok running orthos

 

CPU z = 1.440 voltage

 

2750 mhz

11x250

 

thing is core temp temps are showing me

Tcasemax 61 `

core 1 68 LOAD

core 2 58 LOAD

 

smartguarding temp

49 LOAD MAX

 

weird??

 

dont know wats going on

 

stable for 1 hour atm

Share this post


Link to post
Share on other sites

i know that

 

but wat can i do???

 

i dont this chip likes low temps...:(

 

 

im atually lost atm guiys...not sure wat to do anymore

 

 

ill give the steppings gimme 10 minutes

 

if u run it at 2750mhz on stock voltages it should be stable?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you need better cooling my friend! Do you actually run the cpu and both gpu's off the same cooling loop! Do you have a radiator? :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope....only cpu is cooled...

 

 

:(

 

 

so if i get some DECENT and better $$$$ cooling will i be able to get my 3000mhz??

 

atm i tryed booting at 3000mhz

 

250x12

1.50 v

 

boots fine.....

 

even booted at 1.42 + 1.45v

 

so weird these chips!!

 

would CPU BURN do anything to help??

Share this post


Link to post
Share on other sites

forget eveything guys....

 

its all in the cooling

 

:(

 

look like i have to upgrade my water cooling system

 

i mite run it at 2750 2800 for the moment..:D

 

thanks for ya helps guys!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

well this is wat ive done

 

left my PC overnite.....on stock settings

 

1.32 V

2600mhz

ram @ @250mhz

 

basically temps on load in core temp where 45 - 46 degrees

 

pretty hot considering its on stock v-core

 

 

so basically i think i have to spend some cash on watercooling

 

:)

 

http://www.radiical.com.au/products/kits.asp

 

looking at getting something from here

 

or gonna get a swiftech kit

 

My Antec P180 should work fine with the dual rad on the outside....

 

cheers guys.......most apprecietaed...learnt soemthing today

 

dopnt spend $200 on cheap kits....spend $300 - $500 on something decent and get your moneys worth!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wouldn't get any cooling kit's unless there are quality parts involved. Buy all the part separately and you can choose the price as well as the manufacturer!

For CPU cooling blocks I wouldn't use anything else but Danger Den or Swiftech.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×