Jump to content
Sign in to follow this  
vitus78

Help needed with PC, 2D works 3D mode doesn't....

Recommended Posts

ok having a major problem..... this happend even before swapping PSU

 

upon entering any game the pc will lock up or i can get in the game for 5-15 sec and then artifacting and then lock up.... even tried 3dmark05 and same lock up

don't have a clue. card worked great in the old MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issue you may have is unstable RAM timings, unstable cpu overclock or unstable video card overclock.

Is this a new build?

Have you tested RAM with memtest86 before you installed your OS?

Is your video card overclocked?

What is your current cpu overclock?

What are your temps?

Voltages?

 

Providing more information will help out in determining what's going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well turned out my Seagate 120g Hd packed it in...

i tried to format... so i could start from scratch... well i tried doing the quick format and it would not let me...some error message about not being able to access the disk, and disk may be damaged... so i do the long format and it takes 2 hours to format.... then i reinstall and i get windows can nott load due to not being able to find a system file.... so i format again... the long one... and it stalls at 51%......

well i placed a order at newegg for a Seagate 320 gig sata with 16megs...

should be a nice replacement.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...