Jump to content
Sign in to follow this  
KNiGHTMaRe

Karajan Audio Module

Recommended Posts

ok. i got it working. but theres on problem.

 

it seems like it works when it wants to.

 

and when it doesn't work, i go to NVmixer, click Speaker Wizard and going through which speakers have sound and what not. Then it works for a while. When i shut down my PC and start it up again, same thing. and i have to repeat the process....suggestions anyone?

 

EDIT: also, for some reason, it has to been on Environment Enabled to work???

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did both and nothing...it still does the same thing...

 

im thinking it's either defective, or something could be conflicing with it, but then again, i don't have any other sound cards and i deleted anything having to do with my old sound blaster card. i checked the irq's and dma's, everything seems to be functioning properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you think its defective i think you could maybe ask PM or email HG or maybe Donna at Dfi too see if they can help you with a replacement...

 

Logan

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey thanks man. i got it working again. let me see how long it goes before conking out on me again. if it does I'm gonna try to fix it somehow and if its a no-go then I'm gonna talk to Donna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...