Jump to content
Sign in to follow this  
JoshB

SLI Indication

Recommended Posts

Just built my new system below. Forgive this question but how can I know that my two 7600GT video cards are both working? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think i have the same problem, just built my system, and in the nvidia control panel there are NO SLI options, but cards was working on old system in SLI mode, its only when i have put in this mobo.

 

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

install the latest Nvidia graphics drivers, make sure your cards have the bridge on them, and as soon as you reboot, a little bubble should show up in your tray near your clock saying you have an SLI-capable system, do you want to enable SLI?

 

(choose yes of course lol)

Share this post


Link to post
Share on other sites
install the latest Nvidia graphics drivers, make sure your cards have the bridge on them, and as soon as you reboot, a little bubble should show up in your tray near your clock saying you have an SLI-capable system, do you want to enable SLI?

 

(choose yes of course lol)

 

Hi Happy

 

I put the Nvidia 93.71 drivers on but I did not get the bubble in the tray.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...