Jump to content
Sign in to follow this  
fps_shawn

3800 Lcbie 0618epmw ?

Recommended Posts

Just got this one today,

it seems like this stepping can get 2.8Ghz easily and hopefully 3Ghz +.

 

Ive currently got it at 240x10 and stock everything, will bump the cpu to 1.37v later and try to get 2.6 stable, but it seems right now its very stable, will prime95 after i game a bit with this new technology of mine :D

 

I hope my RAM + CPU Stepping and soon w/c can get me somewere.

 

sean

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, tis a good stepping. I had mine stable at 2.85 on air until I had to turn it down due to heat. Now that I'm in my DFI with some better fans, We'll see if we can take it higher. Good luck with yours

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got mine allready at 2.9 on water but i think the only brake is my ram because it's value samsung ram i need to buy something better then maybe i can go over 3 GHz :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just got this one today,

it seems like this stepping can get 2.8Ghz easily and hopefully 3Ghz +.

 

Ive currently got it at 240x10 and stock everything, will bump the cpu to 1.37v later and try to get 2.6 stable, but it seems right now its very stable, will prime95 after i game a bit with this new technology of mine :D

 

I hope my RAM + CPU Stepping and soon w/c can get me somewere.

 

sean

 

one of the best X2 steppings ever, including 165s and 170s.

 

Very likely that it will do 2.8ghz @ stock vcore and top out around 2.95 on air, 3.0ghz+ H2O and 3.1 or more on phase. mine is sigged fwiw, and does 3.0ghz naked on a stock TT BigTyphoon @ just 1.55v.

 

xxxeditedxxx try something for me please;) . Leave volts @ stock, go straight to 2.8ghz, boot windows, run dual prime :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

Im at 2.4 @ 1.35v, 2.4 @ stock wasnt stable as i had 2x Sp2004 going and then opened firefox and boom restart.

current temps: 28C Idle / 35C Load with IHS still on, and less than a burnin for my ASC..

 

May get W/C this next week if not ill take IHS off and shoot for 2.8Ghz @ 1.45V or so...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok it runs great at 2.4 @ stock stable as a chair, but when i go up to 261x10 on stock, it gets to were its just after the BIOS info . like were it shows other stuff, and were its stupposed to say Backing Up CMOS... OK! were that happens, it just gets stuck there with the "_" and then it restarts again, even when i bump the voltage to 1.35v and 110*

 

is this a CMOS or BIOS error or what.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok it runs great at 2.4 @ stock stable as a chair, but when i go up to 261x10 on stock, it gets to were its just after the BIOS info . like were it shows other stuff, and were its stupposed to say Backing Up CMOS... OK! were that happens, it just gets stuck there with the "_" and then it restarts again, even when i bump the voltage to 1.35v and 110*

 

is this a CMOS or BIOS error or what.

 

 

is your RAM hitting the wall? My UCCC is about 6-7mhz slower with the Toledo memory controller than it was with the one on the E3 Venice.

 

imho the flashing cursor is sometimes due to MAL and RP or other memory timings being too tight. otherwise it just means you need more vCore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just bumped it up to a 1.4vcore and 2.8dimm, also changed all my dram config. now its stable @ 2.6 might be able to go like 2.8 like this, but temp

also my ram is being bad for its "good quality" as memtest scored some errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

what temp's you have at 2.6 when you at stress test, because i could go up to 2.6 when i used my Freezer 64 Pro and i hit allready 58 celsius at dual prime

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just bumped it up to a 1.4vcore and 2.8dimm, also changed all my dram config. now its stable @ 2.6 might be able to go like 2.8 like this, but temp

also my ram is being bad for its "good quality" as memtest scored some errors.

Set your ram to 1:2 divider and 2-2-2-5, then clock the Cpu alone. It should get up to 2.8-2.9Ghz easily. You dont' want your rams in the way when you overclock your cpu right ? ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...