Jump to content


Photo
- - - - -

Unofficial F.E.A.R. Performance Test Chart & Discussion Thread


  • Please log in to reply
426 replies to this topic

#13 Thraxz

Thraxz

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2682 posts

Posted 11 October 2006 - 10:46 PM

10X7

Posted Image

16X12

Posted Image

#14 CharmedLover84

CharmedLover84

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1859 posts

Posted 12 October 2006 - 02:06 AM

That's on your Opty 165 I'm assuming ::Will be posting it to the chart as such, if that's wrong let me know::

Yeah, once I get my Opty in, I'll kick'er up to 3GHz, make sure she's stable, and pop in my DDR600, run single and dual card to see how much better I do compared to my settings now.

Good run Thraxz, guess that ram helps in more than just SuperPi and 3DMark06's CPU score eh? LOL

#15 red930

red930
  • Guests
  • 0 posts

Posted 12 October 2006 - 07:38 AM

1024x768
Posted Image
FPS
Min 42
Min 89
Max 189


Posted Image

16x12

FPS
Min 24
Avg 43
Max 84

7900GTO 710/765 @2.7GHz 84.21 drivers 20.1" LCD Max/Max

#16 Guest_MadDias_*

Guest_MadDias_*
  • Guests

Posted 12 October 2006 - 09:11 AM

1024x768
Minimum: 49
Average: 93
Maximum: 232
Posted Image

1024x768 VSynch on
Minimum: 43
Average: 66
Maximum: 101
Posted Image

MadDias - AMD Opteron 165 @ 2.8GHz - 2GB G.SKILL HV @ 511MHz, 3-3-2-8-1T - ATI X1800XT256mb @ 735.75/1692 - DFI Lanparty RDX200 CF-DR - SAMTRON98PDF 19" CRT

#17 Thraxz

Thraxz

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2682 posts

Posted 12 October 2006 - 09:54 AM

Nice run Mad, keep up the good work. Are those 100% stable on the 1800? Mine are on mine. Bah, I'm rambling.

#18 Guest_MadDias_*

Guest_MadDias_*
  • Guests

Posted 12 October 2006 - 10:47 AM

thx thraxz
yeah... 100% stable.. no artifacts or vpu recover shutdowns ;)
just alot of heat (74°C on water)

#19 Thraxz

Thraxz

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2682 posts

Posted 12 October 2006 - 11:47 AM

I am unfamiliar with the 1800's, are they voltage adjustable? If so, what voltage do you got yours at?

And yeah, that's blazing temp for water honestly, I think your blocks are letting you down. Even my cheapy Maze4 keep the 1900 under 60C for the most part.

#20 CharmedLover84

CharmedLover84

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1859 posts

Posted 12 October 2006 - 11:49 AM

Playah, the test needs to be run at Maximum Maximum ;) AKA 1024x768, or I can't put you on the chart :-D Good run at that reso though for your setup. I'll add you others after I eat breakfast.

#21 Guest_MadDias_*

Guest_MadDias_*
  • Guests

Posted 12 October 2006 - 12:05 PM

I am unfamiliar with the 1800's, are they voltage adjustable? If so, what voltage do you got yours at?
And yeah, that's blazing temp for water honestly, I think your blocks are letting you down. Even my cheapy Maze4 keep the 1900 under 60C for the most part.


the voltage is adjustable.. i got it on 1.45vgpu at this clock mvddc is at 2.228
i don´t really want to reseat the waterblock ;)
my lil bro will get this card in a few months.. it´ll be his job

#22 Thraxz

Thraxz

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2682 posts

Posted 12 October 2006 - 12:14 PM

YIKES! Mine's at 1.5vgpu. Yeah, sounds like a reseating job or just a plain crumby block. I'm not familiar with the innovtek blocks so... who knows? Got any pics of it?

#23 Guest_MadDias_*

Guest_MadDias_*
  • Guests

Posted 12 October 2006 - 12:28 PM

here´s the link cool-o-matic
hope it works...
the heat may also result from only using a single 120mm radiator and the big passive radiator that makes my pc look like a heating... i bet my temps get way better in winter..
27-30°C ambient temps aren´t good for passive cooling

#24 Redbeaver

Redbeaver

    Certified Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1829 posts

Posted 12 October 2006 - 05:18 PM

Posted Image

spec on the sig.... :) dunno if vsync on or off, but its max max by default. LCD here.

oh, and its FEAR 1.00 too.. too lazy to update...