Jump to content
Sign in to follow this  
MaskedJellybean

usb 2.0 won't work on 975g/x

Recommended Posts

Hi, I can't get Windows XP sp2 to recognize the usb 2.0 ports on my 975g/x. (the ports work, but not as high speed usb) I installed all the drivers that I could that were on the mobo installation disc, but the usb area of the installation menu was blank. There was no driver to install. I looked on the DFI website and couldn't find any drivers I didn't already install. What do I need? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An unrelated question but regarding USB on that board. Does the power to the USB ports go off when the computer is shut down or are they still "hot"?

 

-pickles

Share this post


Link to post
Share on other sites

MaskedJellybean: Please make a signature detailing your system specs as the rules state, and you agreed to twice, before posting again. Any further postings without a signature will result in a 7-Day ban.

 

Thank you for your cooperation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...