Jump to content
Sign in to follow this  
Skull_Fire

continuous reboot @ os start up

Recommended Posts

im new to these forums & to nf4 expert. im revamping my system from an ati chipset to the nf4 expert. the only new parts are motherboard & vga. i know everthing else works. i post fine but at os startup i get blue screen of death(its there & gone too fast to read) & system reboots. no oc's yet. no red leds after post. i first used both orange slots,then yellow, then 1 orange furthest from cpu. cleared cmos. loaded optimized defaults. backed timings off to 3-3-3-8. iv cursed, kicked, & banged head on keyboard. i get the same result every time. i also can not update bios, non-system/disk error. any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i started a full test about an hour ago,so far so good.i yanked the cpu & mem from my last rig and ran stable @ fsb 258, multiplier 10, mem 1:1, 3-3-2-8 T1. prior to running mem test i swapped the mem out with a known good pair corsair 3500LL Pro 2X 1Gb & i had the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...