Jump to content
Sign in to follow this  
Azio

Reboots, freezes, bluescreens, black screens, graphical corruption aft

Recommended Posts

Guest Blooz1

Uh Gipse?

 

Azio's "underpowered" Fortron "Blue Storm" 500W just so happens to be an "A" list PSU for non-SLI systems. QUOTE:

A" List for Non-SLI / Non-Expert PSU's: These are KNOWN to work well with DFI N4 mobos!

 

Enermax 485W Noisetaker EG495AX-SFMA20

From $75: http://froogle.google.com/froogle?so...&sa=N&tab= wf

 

Frotron Blue Storm 500W (AX500-A)

http://www.home2000.net/client/fspgr...linenumber=195

From $75: http://froogle.google.com/froogle?q=...Search+Froogle

 

OCZ ModStream 520W (Modular for those seeking style over performance.)

http://www.ocztechnology.com/product...m_power_supply

From $89: http://froogle.google.com/froogle?q=OCZ+ModStream+520W" END QUOTE

 

It's one of A_G's favorites for mid-level systems. I'm using one myself, and I can vouch for it's stability!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Uh Gipse?

 

Azio's "underpowered" Fortron "Blue Storm" 500W just so happens to be an "A" list PSU for non-SLI systems.

No, that was before. When I started the thread I had the 400W version. Now I have the 500.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...