Jump to content
Sign in to follow this  
skenzer

BIG problem with new nVidia 91.31 video driver

Recommended Posts

My god..I just installed the latest Forceware driver from nVidia, version 91.31 on my Windows XP 64-bit system. Needless to say, just before getting to the "welcome" screen....BOOOOOOM. serious BSOD and a hard crash of my system. Instant reboot. Going back to the previous driver fixes the problem so my immediate needs are ok.

 

Anybody else having this problem with this new driver?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the driver's not broke, don't fix it...

 

From what I've experienced regarding 'updates'. I feel it's a half-truth that you'll get a performance 'boost' when you always always update driver software. I think there's about a 30% or so chance that your update will have bugs that will kill your hardware performance wise on occasion so just take the easy way out:

 

Don't update what's not needing updating... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

My bad....I see plenty of previous posts regarding this POS drivers....guess i'll wait for another rev to come out because these drivers aren't worth a damn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

First time I tried the 91.31 XP64 drivers and opened the new control panel it maxed a 3 gig pagefile and locked up my system. I reformatted recently and accidently installed them again and all is well for some reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I notice everyone that posted has dual core cpu's. I have not had a problem with the new drivers. In fact it has helped my sli configuration. Hope you get things worked out.

 

DC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not having any problems myself, although I'm on XP Pro 32bit. There is actually a new official beta driver on nvidia nzone 91.33. You might have better luck with that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the only prob that i have notice on my end is when playing f.e.a.r. and using alt and tab to get out of game. i get a black screen and then if i keep hitting alt and tab it will go bk to normal

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using 91.31 with no problems; WinXP Pro SP-2. At present, I am playing Lara Croft-Tomb Raiders-Legend and it works great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...