Jump to content
Sign in to follow this  
edjahman

nvidia 91.31 drivers

Recommended Posts

Hi.

 

I dont think I am blind or stupid but I only see one temp. reading on the Nvidia control panel. I'm running a GX2 now. I wonder if the single temp reading is for both GPU's??? I dont see anything that allows a reading for each GPU like I used to have when running SLI.

 

Also, the slowdown threshold is 122C??? That seems a tad bit warm huh? What is the max temp. in reality??

 

Thanks.

 

--EJM

Share this post


Link to post
Share on other sites

max temp on Nvidia gpu's is 140C if I remember

 

newer ones like the 7950 might be 130 or even 122 since they are differnet gpu's...but 7900 on down is 140C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi.

 

I dont think I am blind or stupid but I only see one temp. reading on the Nvidia control panel.

You're not alone or going mad... if you are using the new CP you'll only see a single temperature reading that appears to be the first GPU. Something that I'm unsure about is if you have nTune installed... does this then allow you to see both card's temperatures?

 

I don't know what happens with the 7950 (ie. multi-GPU) card as far as temperature readouts BUT for us other SLi users (with two physical cards), switch the view to "Classic" and then you can simply select the core from the drop-down menu a-la-ol' skool .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest DjDaLiu

edjahman can u tell me if are any issues with 7950GX2 on DFI nforce4 Ultra-D with bios 704-2BTA, i wanna buy a 7950GX2 and i wanna know if are any problems using bios 704-2BTA on Ultra-D? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even with the classic view I see no way of monitoring temps. on each core. Oh well. I'm assuming the temp. reading is from the hottest core. I hope.

 

--EJM

Share this post


Link to post
Share on other sites

just use the classic view and where it says b GPU1 click the drop down box and click the other one thats what i did

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not in my 91.31 drivers. In fact when I use the 'classic' view, I see no temp. reading at all. When I ran my 7900 gtx's, I didn't have this problem. On the 'new' interface I only have one temp. reading with no pull down menu to be found anywhere. Its no big deal anyway. The one reading I get is acceptable.

 

Thank You

 

--EJM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest DjDaLiu
I'm using it with my Lanparty SLI-DR. It's working fine.

 

--EJM

 

Are u using 704-2BTA bios?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...