Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Tmod_merged

How Many Are Using A Raid Array

  

135 members have voted

  1. 1.

    • Yes
      80
    • No
      55


Recommended Posts

4 x 36g raptors in raid 0 64K on NF4 controller

i see a huge difference in speed comparing to 1 or 2 drives.
programs open faster and games load levels extremely fast.

ever since i ran 4 drives in raid 0 i've never looked back......

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='lec666']4 x 36g raptors in raid 0 64K on NF4 controller

i see a huge difference in speed comparing to 1 or 2 drives.
programs open faster and games load levels extremely fast.

ever since i ran 4 drives in raid 0 i've never looked back......[/quote]
And you can also see more problems as well :P

A two HDD array has twice the chances of failing, a four HDD array has 16 times more chances to fail than a single HDD. I know, I have a four HDD RAID0 array :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes I use one.It's RAID 0 , It consists of two WD 1600JS. SATA 2.I'm using it on the DFI lanaprty nf-3 250Gb's 3&4 slots.Also I would like to know how many RAID 0 arrays I can use.I would lke to buy a pair of WD 2500KS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm using a PCI-E Rocket Raid 2310 with 4 Seagate Barracuda 320 SATAII's 3 Drives in RAID 5 with one hot spare.

Get 198MB read in Sandra.

Having lots of weird issues though, new build. To get the machine to see the RAID card, I have to completely unplug it or it won't load the card's bios.

I also have to leave the SLI at 2-1-1-16 or it will never see the RAID card.

It's stable, it just won't soft reboot and see the RAID card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest thespin
After months of just talking about it :0 I finally upgraded from a single Fujisu 15K 18GB SCSI drive to 2xFujitsu 15K 36GB SCSI (pagefile on original) on an Adaptec 29320ALP-R HostRaid single channel controller.

I just did a major upgrade to my system but have not yet changed my sig since I am still tuning and testing ... dual Prime95, both cores pegged 100% as I write this, with no perceptible effect on browsing. Pictures and results to come ..

Edit: RAID0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×