Jump to content


Photo
- - - - -

Dual Monitors


  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1 Sly_C

Sly_C

    I earned this with 1500 posts.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2961 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina

Posted 12 October 2003 - 02:01 AM

whats the point in having two monitors if you can't run seperate programs on either without having another computer?
Asus A7N8X Deluxe with a 2500 Barton @ 12x167 = 2.01ghz
1.25gb Corsair Value Select PC3200 RAM
2 x Seagate 80gb 7200.7 RPM Barracuda w/speeze coolers
Radeon 9100 128mb, soon to be Radeon 9700 Pro
Enermax 460 Watt EG465P-VE(FM) PSU

#2 bishop245

bishop245

    So broke I can't even pay attention.

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 10040 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma

Posted 12 October 2003 - 02:40 AM

the only problem i have is when gaming i cant move the mouse off the monitor i am gaming on other than that i usually have irc on my 17" OCC on the 19" and movies or music videos on the 15"

#3 Sly_C

Sly_C

    I earned this with 1500 posts.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2961 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina

Posted 12 October 2003 - 02:49 AM

ohh so u can watch a movie and play a game on the same computer at the same time?
Asus A7N8X Deluxe with a 2500 Barton @ 12x167 = 2.01ghz
1.25gb Corsair Value Select PC3200 RAM
2 x Seagate 80gb 7200.7 RPM Barracuda w/speeze coolers
Radeon 9100 128mb, soon to be Radeon 9700 Pro
Enermax 460 Watt EG465P-VE(FM) PSU

#4 AYoKoNA

AYoKoNA

    Decriminalize Drugs!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3217 posts
  • Location:San Diego, Ca

Posted 12 October 2003 - 03:09 AM

no.
You can't. When you play a game. it only shows it on one screen. You can't go to the other screen.
My Idol and Mentor

it does not matter.. kerry will win.. MARK MY WORDS.. :)

You take to much of your information of experts..Quit going to the experts and ask the sources.

I think we need less arguing in courts.


#5 Sly_C

Sly_C

    I earned this with 1500 posts.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2961 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina

Posted 12 October 2003 - 04:00 AM

then what is the point in having two monitors if u can't go onto the other screen?
Asus A7N8X Deluxe with a 2500 Barton @ 12x167 = 2.01ghz
1.25gb Corsair Value Select PC3200 RAM
2 x Seagate 80gb 7200.7 RPM Barracuda w/speeze coolers
Radeon 9100 128mb, soon to be Radeon 9700 Pro
Enermax 460 Watt EG465P-VE(FM) PSU

#6 AYoKoNA

AYoKoNA

    Decriminalize Drugs!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3217 posts
  • Location:San Diego, Ca

Posted 12 October 2003 - 04:11 AM

you can...in windows :P
but not when your gaming. If you exit your game you can do several things in windows on multiple monitors. Like watch a movie on one, and scroll on the internet on the other etc.

Edited by AYoKoNA, 12 October 2003 - 04:12 AM.

My Idol and Mentor

it does not matter.. kerry will win.. MARK MY WORDS.. :)

You take to much of your information of experts..Quit going to the experts and ask the sources.

I think we need less arguing in courts.


#7 Propane

Propane

    ??? Ohio Alpha

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4090 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio

Posted 12 October 2003 - 04:18 AM

I think bigred is running 3 - but yea - you could be playing the game in one monitor and in the other have the stragety guide. Or (thisis how I saw a friend do it) always ahve google open in the second monitor and if you need to search anything all you have to do is move the mouse to the other side.


.:: Kevin Cramer Photography ::.
.:: facebook :: last.fm :: twitter :: flickr :: you tube :: blog :: occ reviews ::.
Posted Image
Posted Image
"Here's to alcohol: the cause of, and solution to, all of life's problems." -Homer Simpson
Follow OCC on Posted Image


#8 Sly_C

Sly_C

    I earned this with 1500 posts.

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2961 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina

Posted 12 October 2003 - 04:42 AM

whats the limit to how many u can have?
Asus A7N8X Deluxe with a 2500 Barton @ 12x167 = 2.01ghz
1.25gb Corsair Value Select PC3200 RAM
2 x Seagate 80gb 7200.7 RPM Barracuda w/speeze coolers
Radeon 9100 128mb, soon to be Radeon 9700 Pro
Enermax 460 Watt EG465P-VE(FM) PSU

#9 stew

stew

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 12 October 2003 - 06:53 AM

the number of PCI slots you have :)

you could in theory have a dual head VGA card in ever PCI slot and a dual headed AGP card but really i doubt anyone needs more than 4 montiors tops (mainly only someone like PIXAR or video editors woudl need 4 monitors
"Bear" (main rig) - proc: Intel Penitum 4 2.2Ghz | ram: 256Mb 2700 DDR | video: GeForce 4 MX440 64Mb | storage: 40Gb WD Caviar 5400rpm & 60Gb WD Caviar 7200rpm
"Genisis" (spare rig/dads) - proc: Celeron 2Ghz | ram: 256Mb 2100 DDR | video: ATi Radeon 7500 64Mb PCI | storage: 40Gb IBM 7200rpm

#10 O(V)eGA_l2el)

O(V)eGA_l2el)

    Total Nerd

  • Folding Member
  • 3005 posts
  • Gender:Male

Posted 12 October 2003 - 07:49 AM

If you have a 19" CRT monitor(what I prefer for this) just minimize a game and play it in a non full-screen mode then you will have access to other monitors while playing :)

#11 bishop245

bishop245

    So broke I can't even pay attention.

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 10040 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oklahoma

Posted 12 October 2003 - 09:07 AM

some games i play it will let me watch a movie while i game

#12 bigred

bigred

    Don't even get me started

  • Folding Member
  • 9685 posts
  • Gender:Male

Posted 12 October 2003 - 09:13 AM

I think bigred is running 3 - but yea - you could be playing the game in one monitor and in the other have the stragety guide. Or (thisis how I saw a friend do it) always ahve google open in the second monitor and if you need to search anything all you have to do is move the mouse to the other side.

you're not supposed to tell them that :)
Some people are like Slinkies. Totally useless, but you just can't help but laugh when you push them down the stairs.