Jump to content

kajan audio modual


Recommended Posts

sorry not sure where to post this but i plugged in my front audio of my case into the modual and no when i plug my headphones into either the front or back ports i get no response ie no sound? not sure do i need software or something, i just assumed it was "plug and play". confident it is plugged in correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using a bridge to connect the the two pins from each speaker output on the Karajan module??? The ones that had a jumper and where you connected the front audio connector, if you remove this jumper and not replace it with some sort of bridge then the rear connector won't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm i took off the jumper coz the things for the front pannel needed to be plugged into where the jumpers where :S. if i take them out and put the jumpers on will the front ones still work? sorry new to this module never delt with it b4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm i took off the jumper coz the things for the front pannel needed to be plugged into where the jumpers where :S. if i take them out and put the jumpers on will the front ones still work? sorry new to this module never delt with it b4.

More than once I have been able to work out a bridge from old case motherboard cables to make both work: like the HDD or Power led cables, with just 1" cable lenght I tied both ends together and aplied solder to make this connection solid and then inserted this newly created pin into the front panel audio connector, and connected the dual connector into the Karajan module. This way the two pins there are bridged and still connected to the front audio panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

so its not do-able with out modification? any chance u have a detailed walkthrough on that process? ooo and do u have an online diagram of which pin goes where on the module? just wonna test my setup against others

Share this post


Link to post
Share on other sites

The HDD or Power cable led connector replace the jumper connecting both pins... this way the rear audio connectors keep working.

 

Then connecting the front panel ones to the... hmm, I am not explaining myself well here :(

 

The manual give accurate information on where to connect the speakers... the two most important connections are the ones replacing the two jumpers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem. My front audio and the rear audio didnt work someday. It worked for 10 days or so, but then suddenly then i had no more sound. I reinstalled everything but that didnt help. I decided to throw out the front audio and reseated the jumpers and now back audio works.

i dont know what was my problem...

 

Hoped to help you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...