Jump to content
Sign in to follow this  
lena

Memtest #8 consistently fails

Recommended Posts

I've had a few problems involving memory with this board. Couldn't get Corsair RAM to work at all, so I switched to Mushkin. Now it's kind of working, but I seem to bluescreen quite often. Ran Memtest and test #8 seems to always fail. Apparently, that is usually caused by a timing issue with the RAM, but I am not sure where the option to change it is in the BIOS or what to change it to. Any help is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tried to up you dram volts first?This will cause blue screens.

how do i do this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into your bios by pressing delete on keyboard while booting.Once booted to bios screens go to Genie Bios setting,once in there scroll down to Dram Voltage Controll and up it.If its at 2.60 go to 2.70 or from 2.70 to 2.80.Just 10 at a time then reboot and test for stability.Ill include a link with bios screen shots.

 

http://www.dfi-street.com/forum/showthread...?t=10195&page=5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...