Jump to content

blue screen of death problum any one know what to do?


Guest renegade_merged
 Share

Recommended Posts

Guest renegade

Ok i finally got my moniter to turn on now here is the problum when i start it up when i go to windoes all of a suddun a quick blue screen of death comes out of no where for half a second then the process keeps restarting can anyone help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

first you must re-read the rules and look at the big picture that shows you where to find your BIOS version, and then you must list your bios version in your sig. Very helpful that is (says Yoda).

 

next you need to understand that a Turbolink 420w psu is probably not even close to being enough to power an RDX200 + dual-core X2 + whatever else you have hooked up to it. Dual core cpu's are EXTREMELY power hungry.

 

Next you need to look in the Stock Speed Database for motherboards that are using your memory, and try the settings that are listed in some of those posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest renegade

jst swapped psu with my brother. changed to a 550 watt and still same problem.

 

is there any other way to see your bios version without looking at the loading screen like the Sticky thread shows? I tried but the screen flashes by in like one second, not long enough to read anything.

 

I would assume though that its a fiarly new version? I just recieved the board this week from Newegg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...