Jump to content
Sign in to follow this  
warzer

reboot problem after o/c

Recommended Posts

Well i have been moderatly successful following the guide. i found both proc max and mem. proc 2.8ghz mem only 225 seperatly they passed 24hrs of prime and the super pi tests and occt. when i put them to gether they dont seem to play nice.

 

I lowered the proc to 250fsb with a 5/9th memory divider.

passed ooct and prime and superpi for at least 12hrs (while i slept)

 

But my new issue is the box won't reboot. i have to shutdown wait 10sec then i can boot into windows. if i just reboot it hangs at a black screen and vid turns off. IF you press reset it just beeps at me. have to hold power 10sec then leave it 10secs then it boots up fine.

 

The reboot part is what concerns me most currently.. I ordered my new psu and ram should be here in 2 weeks from newegg but would like a simi stable system until then.

 

War

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah i think that is my choice for now. since i leave it on most of the time the reboot problem isn't that bad as it only gets rebooted once a week or so. Do you think its a ram issue or psu or both? i know this infineon ram isn't very good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...