Jump to content
Sign in to follow this  
rithina

Cool & Quiet for this mobo is broken?

Recommended Posts

Set my bios for C&Q to auto (only have 'auto and 'disabled' )and installed amd cpu drivers and set the power saving to minimal still cannot seems to lower down my cpu mhz and voltage...

 

It has been working fine with my DFI expert... :(

 

Nevertheless anyone know the solution to it?

 

I have reinstall a fresh copy of winxp sp2 but still doesnt work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool'n'Quiet is broken since BIOS 12/12, earlier BIOS versions do not have this issue. I contacted DFI Technical Support in Taiwan about a month ago, but there is still no fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool n Quiet doesn't work for me either, it has been quite a while since DFI has released a new bios and it's not like there aren't any bios issues that need to be resolved either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primary features C&Q not even working? hmm....Appreciate if their engineer is working for a solution. It been 3 mths since it was broken i suppose?

 

Hope they dont fix on the their upcoming RD580 and left this board in the dust :nod:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...