Jump to content
Sign in to follow this  
vaworld

Power on issue of LP UT NF4 Sli-DR expert

Recommended Posts

My config. is as my profile. This is a new built.

 

It can be switched on by power button if shutdown windows normally.

 

But there is an issue that can't power on the pc if not shutdown by windows i.e. by case or on board button, unless switch off the mains or switch of PSU for seconds.

 

The psu is enermax liberty 620W.

 

Anyone has idea, pls help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That sounds like BIOS issue. Did you follow procedure of clear CMOS after flashing new BIOS. I suggest you do a 2 munute CCMOS then load optimized defaults, exit andsave the re-nter Bios and set your preferences then save & exit. You'd be amazed how often simple Clear CMOS fixes problems on these boards. Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try going to Power Management Setup in the BIOS and make sure that "Soft-Off by PBTN" is set to "Delay of 4 Seconds." I was having a similar problem at first and changing that setting fixed it right up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...