Jump to content
Sign in to follow this  
Zatos

Case connectors for audio don't match motherboard

Recommended Posts

I'm trying to hook up my audio (audio out + mic in) plugs from my case to the onboard audio. Unfortunately, the descriptions from the motherboard to the case don't match so I'm having a hard time. I'm not sure which one is correct because they both label them differently. I have a dragon case... here's what connectors I have:

Mic, Mic Bias, Ret-R, Ret-L, FPOut-R, FPOut-L, Aud Gnd

 

The karajan audio module has these connectors:

Mic_Right, Mic_Left, Gnd, Vcc, Line Out Right Front, Line Out Right, Line Out Left, Line Out Left Front, NC

 

Now I have removed the jumpers, and I have hooked up Aud Gnd -> Gnd, I don't remember the exact configuration of the others, but the 2 mics are on the 2 mics, and the other 4 are matched with what I thought matched.

 

It doesnt' work though, and what I don't understand is that the jumpers have been removed, but the plugins on the back of the module are still enabled and that's what I'm using right now.

 

Thanks for any help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Switch the R & L front out with the R & L return. Same happened with me.

 

Should I switch the mics too? Or if the audio doesn't work does this cause the mic not to work either?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×