Jump to content
Sign in to follow this  
althes

wont go over 3.6v

Recommended Posts

I cant get this ultra d to over 3.6v

I am using a 520x powerstream, kingston hyperx and x800gt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you set your cpu voltage to sometihng other than AUTO? Extended vdimm won't work right unless you specify a CPU voltage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe u should NOT rely on software to monitor voltages...

after all my sensors.. after i adjusted each voltage rail on my psu perfectly ..the mobo reads them WAY LOWER than that are..and the cpu voltage i have at liek 1.375 ..yet it reads it at 1.32V ..so check your VDImm with a MULTI METER ...do a search on where to do the check on the vdimm. i saw it the other day

Share this post


Link to post
Share on other sites

theres a thread on the street also about measuring the voltage to the vdiimm and the cpu ..

so search around....

after all u could be doing 3.6 and the sensors might just suck (like mine)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...