Jump to content
Sign in to follow this  
hotdog_hotdog

dfi nf3 ultra-d problems!!!

Recommended Posts

Hey all,

 

im having major problems with my dfi! I press the power button and all it does is give me a loud beep every couple seconds...

 

the pc is question is the one in my sig, but with a 3200+ instead of the opty.

 

I tried moving the ram, unpluging all components and a change of cpu!

 

i've tried everything i could think of! Please help!!!

 

Thanx for looking!

 

hotdog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey all,

 

im having major problems with my dfi! I press the power button and all it does is give me a loud beep every couple seconds...

 

the pc is question is the one in my sig, but with a 3200+ instead of the opty.

 

I tried moving the ram, unpluging all components and a change of cpu!

 

i've tried everything i could think of! Please help!!!

 

Thanx for looking!

 

hotdog

 

Reset the BIOS?

 

Using SATA drives? if so unplug em., reset the BIOS and try to restart

 

That one of the many problems this stupid board has lol

 

I'm selling mine after only one month, its the worst board I've even owned

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sold him this board had no probs with it at all before

Set the thing up 10x easier than this damn nf4 expert thats for sure

 

Im thinking RAM or PSU issue :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...