Jump to content

disk wont add up in raid0


Recommended Posts

hello,i have 2 WD 80 gig sata 2 that i want to used in raid0 using nvraid controller,my problem is that i can created the raid 0 array the 2 hd will add up but during the windows xp installation i get 2 separate drive instead of having the size of the 2 HD combine,latest bios install.thks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the floppy that came with your mobo and hitting F6 when Windows install tells you to?

 

Some of the floppies sent with the mobos don't work and you will have to dig up the F6 files off the dfi site or from an Nvidia driver set.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the floppy that came with your mobo and hitting F6 when Windows install tells you to?

 

Some of the floppies sent with the mobos don't work and you will have to dig up the F6 files off the dfi site or from an Nvidia driver set.

ya i add this problem did download the driver from dfi and make my on floopy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well guys i found the problem molex on the cpu add something wrong,install the 1 that came whit the mobo and voila! jesus been messing around for 2 days eheh thks for youre answer :angel:
btw guys tell me the 4 pin type connector they want you to connect on the mainboard if in sli is those little molex that we hook on the floppy drive is it

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i did plug in the 4 pin fdd connector on the board but i dont have the other adapter for the regular molex on my board

 

Exode,

 

You've used the all standard 4-pin molex connectors available ?! are you sure ?

If so you may need to get some power splitters.

 

Cheers,

Caspanis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exode,

 

You've used the all standard 4-pin molex connectors available ?! are you sure ?

If so you may need to get some power splitters.

 

Cheers,

Caspanis

like i told ya on my board for the sli config i have only a 4 pin connector that ived plug in a 4 pin fdd connector same as we used for floppy,but i dont have the regular molex adaptor on the board,did check the mobo book aint showing none exept the small 4 pinn connector

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exode,

 

You've used the all standard 4-pin molex connectors available ?! are you sure ?

If so you may need to get some power splitters.

 

Cheers,

Caspanis

 

His board is different than yours, and ONLY has 3 connectors. 8-pin (P4+P4), 24-pin ATX, and a floppy.

 

Nothing more...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...