Jump to content
Sign in to follow this  
kaizoku

Problems installing XP

Recommended Posts

For the past couple days i've been trying to get my computer up and running. Whenever i try to install Windows XP it all seems to be going fine untill it resets after copying all the setup files. The computer restarts and displays the windows XP loading screen but after that it blue screens. I've run memtest and it detected no errors, tried different hard drives and different XP SP2 discs. I've flashed the bios to the most recent one on the website and still no luck. I'm also not using the primary IDE slot.

 

This is driving me insane. Anyone have any other suggestions to try?

Share this post


Link to post
Share on other sites

oddly i had the exact same problems, i was able to overcome them by installing sp1 and then upgrading to sp2 with a upgrade. Obviously not a ideal situation but it is hard to tell what is causing a problem on a new build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had problems with the discs when I couldnt get it to install. Just changing the disc solved my issue. I also think try a disc without any service packs and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×