Jump to content

puzzled with USB erros..!!


Recommended Posts

I been working at this all day setting new system up..

Everything is going perfect but the usb portion..

 

I am getting "bandwidth exceeded errors"

I have a web cam , keyboard , mouse , USB headset..

I tryed moving them all around still nothing is working..

Any help would be great cause i am so puzzled cause my cheaper asus boards run all units fine..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think i got it figured out..

all the devices are usb 1.0 devices

 

Logitech G15 keyboard

Logitech MX 518 mouse

Creative nx pro web cam

Plantronics DSP-400 headset

 

Without the webcam and the headset trying to get bandwidth its sitting at 30% bandwidth in use the webcam uses 60 and the headset wants 8 percent its a no go..

 

So my question is if i upped to the DFI sli dr expert would i still have this problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
So my question is if i upped to the DFI sli dr expert would i still have this problem..

 

I have the same problem with my Expert mobo, I have the G15 keyboard and on the 2 usb ports of the G15 I'm connecting the G7 mouse on one and the Logitech messenger camera on the other, on the back of the computer there's 6 USB ports, my DSL modem is connected to one and the G15 to another port, the problem comes when I start my camera, it says the camera needs 30% of the bandwidth while the modem is taking 57% and there are 10% and 30% reserved for the system (for what I don't know), are all the USB ports at the back on one controller? do the 6 of them use the same bandwidth, I never had this problem with my old PC and I was connecting 8 USB devices to it.

 

So I would answer you that the Expert is no different than yours...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...