Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Silver_merged

Board troubles

Recommended Posts

Guest Silver

I tryed useing the DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Expert board after the one in sig gave out, but it would never compete post or boot or anything with any ram or video card and what not, I have a PSU that has the 24pin+4Pin and the book said it should work with that with out haveing the 24+8pin PSU's but it didn't any idea why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

youre using an expert? you need an 8 pin connector. the info in the book is subject to change without notice. make sure ram is in orange slot

Share this post


Link to post
Share on other sites

the mobo will work with the power supply you have now. I'm using it with no issues. Your problem probably lies somewhere else. Did you follow the build guide? Will it post with one stick of ram? One video card? What are your ram timings. The Expert will not necessarily be able to use the same timings as your previous mobo did.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Silver

O ya I did everything thinkable three types of ram, three diffent vidoe cards, tryed it barebone, and reset cmos(countless times), I must have spent 7 hours trying every diffent part I could, I think it is just DOA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...