Jump to content
Sign in to follow this  
joek71

LANPARTY NFII ULTRA B Newest BIOS

Recommended Posts

Hello Guys I am currently having a slight problem with my mobo LANPARTY NFII ULTRA B, my cpu is Athlon 2500+ Barton, I am currently running @ 200*11, when I try to push just a slight bit up to 202 * 11 my windows loads fine but when I try to play any games or run any other sometimes they they freeze. When I push just a little I see that the system runs better but not with games. I am using Patriot Dual Channel XBL 2 sticks of 512mb. What do you think is causing the problem. Any help would be great. Can you guys please give me a link to the newest BIOS for my mobo? I have included my settings, please advise on better ones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Joek71, in proc.jpg your active to precharge is set at 5t. In the bios on your mobo that setting is t(ras), alter it to 11t. I think you will find that 5t is to low, try it and post back your results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats weird...

 

I used Patriot XBLK..(2x512) and it would boot 220 easy with all settings on "Auto"...And load windows...pass memtest fine....I heard with TCCD you have to run lower drive strenghts on the ram as well as slew rate....?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...