Jump to content
Sign in to follow this  
killermiller

Windows boot restarts/ BSOD install

Recommended Posts

I was using an OCZ modstream 500 when I noticed that under load my 12v would get down to low 11's. I figured I would try my antec 500 since I haven't really even used it. Before I swapped power supply's I was testing some memory setting in the bios, if I missed the post screen I would restart and try it again.

 

Anyway I swapped the PSU's and then I try to boot into windows and sometimes it reboots right at the splash screen and sometimes it gets to the logon screen. I tried Safe Mode and Last known Config that worked. I thought that I FUBR'd my OS so I try to install. I am able to load my sata drivers and begin the install gets about halfway through the first portion and then BSOD's.

 

Then I said maybe there is a reason I didn't use this PSU so I put the OCS back in.

Same issue. I tried some gskill le's and the same thing happened. I also memtested them all night.

 

Any idea what the problem is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah cleared cmos and the install is on different drives/array. I was going to install because I though that the OS was hosed but the issue is related to the boot up and install, I think.

 

I wouldn't have to redo the whole array, the partition maybe, but not the array.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...