Jump to content
Sign in to follow this  
twigboy

for those that have installed 6.70 drivers successfully...

Recommended Posts

Do you have a sata hdd and if you do what options did you install. I read that there is a storage controller option now instead of the sw_ide driver. What is this? Also do you have any problems with windows not recognizing the sata drive?

thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

im using 6.70 drivers also the ide drivers with no probs at all. The only drivers i didnt install was the audio cos i allready hav a sound card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

so with 6.70 you installed the IDE SATA_IDE driver version 5.52 (WHQL) driver and it works fine. does it read as a sata drive and do you have ncq enabled?

Share this post


Link to post
Share on other sites

just an fyi i had issues with network update on 6.66 as well so i went back to the prevous veersion for the network drivers

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanx for the info im using the marvell drivers so im not worried about the nforce stuff. the main thing im worried about is the sata_ide driver and how well that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanx for the info im using the marvell drivers so im not worried about the nforce stuff. the main thing im worried about is the sata_ide driver and how well that works.

 

No problems here....running two raptors and all seems well with 6.70.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only problems are with the firewall, get BSOD with some apps and freezes with others, looked like ar neat app though, any configuration tips on avoiding these?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Only problems are with the firewall, get BSOD with some apps and freezes with others, looked like ar neat app though, any configuration tips on avoiding these?

 

I agree that the firewall app looks interesting, but it seems that everyone that tries it has a problem with it. You can search through older posts, but the general consensus is to avoid using it. Obviously it wouldn't hurt to try new versions from time to time or we won't know when they improve it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
I agree that the firewall app looks interesting, but it seems that everyone that tries it has a problem with it. You can search through older posts, but the general consensus is to avoid using it. Obviously it wouldn't hurt to try new versions from time to time or we won't know when they improve it!

 

so i just did (after wrecking my XP install beyond repair by removing the old Nforce drivers from Windows while running RAID :eek:

 

But every stupid action has a good side:

1 - re-installed Windows XP

2 - Installed DX9c

3 - installed Nforce 6.70 (AMD Edition)

4- Installed ForceWare 81.87

 

And guess what? the firewall works!! :shake:

 

No more BSOD's while starting apps. It even told me that i needed to restart the PC to correct itself since windows update had overwritten some files.

 

However: first time access is damn slow, but once configured it's lightning fast...

Let's see how it keeps up..... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...