Jump to content
Sign in to follow this  
bmueller

Problems accessing new external hardrive (device working)

Recommended Posts

I purchased http://www.newegg.com/product/product.asp?...N82E16817173004

and http://www.newegg.com/product/product.asp?...N82E16822144422 and put it together.

 

I connect it to my PC, power on and everything seems to work properly: "finds new hardware" and installs drivers. In Device Manager, it recognizes the drive as Maxtor 6 L250R0 USB Drive, Device type: Disk Drive, Location 0. Device is working properly.

 

However, under "Volumes" tab, if I populate the disk:

Disk: Disk 1

Type: Unknown

Status: Not Initialized

Partition Style: Not applicable

Capacity: 239267 MB

...

Driver is Microsoft

 

 

When I open My Computer, the drive isn't listed anywhere. I can't figure out how to access the drive. How do I get this to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can also right click "my computer," hit manage, then scroll down the left to disk management. The snap in will show all the cool, fun stuff in one easy window.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...