Jump to content

Cpu Speed Not Right


Recommended Posts

ok i just got my asus a7n8x deluxe and my cpu speed is set to 1050 and i got a 3000+ barton 400 fsb how the hell do i set it to that i dont wana mess up my comp by trying to set it without advice

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got pc 3500 and i got more major problems then that now i got i did 200 and now the thing im having is my sound blaster audigy mic wont work for some reason and my comp restarts randomly have no frekin clue whats going on my bios temp is 69 c for cpu the asus probe says its 40 c please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

bring the fsb down some, it looks like you jumped up a lot, and i'm pretty sure the 3000+ is still 333FSB and the 3200+ is the one at 400FSB.

 

Don't get confused with 333fsb and 400fsb, divide the larger number by two to get what you should have in the bios.

 

gl

Share this post


Link to post
Share on other sites

the 400fsb 3000+ barton uses a multi of 10.5 so your fsb is running @100 for 1050 mhz you need to move your fsb to 200 and your set just make sure you have a 3000+ 400fsb part as amd makes 2 3000+ ones on a 333fsb the other is on a 400. id also reset your bios and try the fsb @166 and see if it post as a 3000+ if it doesnt its a 400fsb 3000. update your bios to thats always a good thing todo

Edited by fanATIc1205

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...