Jump to content
Sign in to follow this  
Snapmando

Ultra Infinity + Maxtor Diamondmax= Troubles??

Recommended Posts

I set up a computer for my buddy using my Ultra Infinity. He insisted he needed a large hardrive. He decided to buy a Maxtor Diamondmax ATA 133 200 Gb 16 Mb drive. The OS installed fine but he still has a constant problem buring boot-up. This problem is with the Bios Hardrive Auto Detection. The first initial boot fails and he always has to reboot the computer a second time, before it is dectected.

 

Does anyone know how to correct this problem?

 

Will a Bios Flash help? If so, which Bios should I flash too?

 

Thanks........

Share this post


Link to post
Share on other sites

The last sticky in this forum has info about slow booting and hdd not detecting. It's close to the bottom with a screen shot of the BIOS.

 

If that isn't the problem try the 6/19 BIOS or the newest one.

 

You do have at least SP1 installed, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, actually the bios is using the 6/19 and he's using SP2!!!

 

Thanks though, I'll check out the sticky.

 

It's kinda puzzling to me, I've never had this problem before.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...