Jump to content
Sign in to follow this  
BurntCarcus

TOTAL n00b ALERT!!!!

Recommended Posts

Hi guys, ive just upgraded to the system in my sig from an 2600+ and am completly bambozeled with all the tweaking can be down with the 64bit and dfi mb's. Im reading through all the threads but alot makes no sense to me lol.

I only have 2 questions that i cant find answers for so ill start there.

 

1. are there any settings on the mb that need changed to run correctly, not oc'ing it.

2. I have 2x1gb sticks of ram in slots 1 and 2, does it make any difference if they where in 1 and 3.

 

 

Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. It should run fine out of the box, but I always load optamized defaults and disable what ever I dont need.

2. It will be what ever your ram prefers. I started with mushkin and it prefered 1/2, my OCZ prefers 1/3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Blooz1

BurntCarcus-

 

Welcome to the "Street"!

 

Most people using 2 sticks and a 250Gb use slots 1+3.

 

What bios version are you running? You might want to think about flashing to the latest "official" version (5-4).

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you for contacting support.

 

Please do us a favor to begin helping you. Email us back with as much complete information as you can about your computer. List your hardware, your operating system, which drivers you installed...be as thorough as possible please.

 

the more information you can provide, the easier it is to help us. A good example of this would be like DFI customers at our support forum (http://www.dfi-street.com) do for us:

 

DFI LanParty Ultra B NFII

Bios AN81D107 06/19/2004 (date code is more important than the actual bios file name)

AthlonXP 3200+ Stock speed

2x256MB Corsair PC3200C2 Rev1.1

120G Maxtor SATA

200G Western Digital IDE

Sony DVD±R ±RW Burner

Pioneer 16X DVDrom

Promise Ultra 133TX2 IDE Contoller

BBI 9800 Pro 128MB

Audigy II ZS sound card

Windows XP Pro SP 2

Nvidia 5.03 chipset drivers + Catalyst 5.1 ATI Radeon drivers

 

 

http://www.angrygames.com/infinity/inf_bios14.jpg (bios date code)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...