Jump to content


- - - - -

Tmod and loggan26's Bios Flash CD & Utility CDs NF/4/3/2+ATI


  • Please log in to reply
1439 replies to this topic

#13 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 04 September 2005 - 10:53 AM

Downloaded iso, all works great so far, tried out 5 BIOS's so far all went without a hitch.



Thanks for checking them out and replying.

What bios's were they for? The Ultra Infinity or the LanParty?

Tmod

#14 tauruswho

tauruswho

    New Member

  • Members
  • 13 posts

Posted 04 September 2005 - 10:57 AM

Lan Party B, just need to decided which one to settle with, but as it is now so easy to change BIOS's, I will spent a bit of time testing them out.

Thanks again. :)

#15 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 04 September 2005 - 11:10 AM

tauruswho,

Once again thanks for checking those out.

Do you have anything you would like to see in addition to what is already there?

Tmod

#16 DeepSheet

DeepSheet

    New Member

  • Members
  • 4 posts

Posted 04 September 2005 - 08:11 PM

Glad I found this message. Great initiative, Tmod, thanks!

Avast Antivirus doesn't like the file, something about a trojan...

Will try it out tomorrow, need to catch some zzz's now.

#17 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 04 September 2005 - 08:23 PM

Avast Antivirus doesn't like the file, something about a trojan...



It just might be the KillCMOS file in the ISO.

KillCMOS is NOT a virus but it does act just like one by resetting your CMOS back to default settings.

If you remember back in the old days there were alot of those viruses roaming around that cleared the CMOS, It didn't hurt anything but it was a pain the the a*s.

You are safe with the file.

Tmod

#18 Shinobi

Shinobi

    Total Nerd

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2638 posts

Posted 05 September 2005 - 02:05 AM

Yup, it will just be a false positive from Avast. Scans fine with NOD32, and i even extracted the ISO with WinRar to check.

Another thought Tmod, would it be possible to add any free Dos based AV's? Such as F-Secure DOS AntiVirus and Latest Updates, and RxTrojan Assistance Pack and Disk-Mem, things like that?

#19 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 05 September 2005 - 02:52 PM

Shinobi,

Just so you don't think I am ignoring any suggestions I have finally got F-Prot in the utility and working correctly.

Along the way to getting that to work I think I figured out how to get Seatools to work right.

So look for a update soon.

Tmod

#20 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 06 September 2005 - 05:27 PM

Shinobi,

Ok here is the latest release.

I tested out the Seagate Tools on my WD Hard Drive and it worked for me.

Hey you can't argue with success, Although that doesn't mean you will have success.

I also added the F-Prot program along with a System Utilities menu.

Shinobi or soundx98 if you would check the seatools with a Seagate HD I would really appreciate it.

Thanks for the suggestions and keep them coming.

Shinobi I will be adding the other utilites that you asked for after I find out if that damn seatools is working or not.

Download Link

Thanks!!

Tmod

#21 soundx98

soundx98

    Insane In The Membrane

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16715 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cantundastan MN

Posted 06 September 2005 - 05:37 PM

DLing now. 6 min wait on server. Will burn and test on Seagate tonight.

Thanks for all the Hard Work. Much appreciated.

Insane in the Membrane


#22 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 06 September 2005 - 05:51 PM

DLing now. 6 min wait on server.



Sorry about the wait time on that server but I would kill my bandwidth on my server with the files that I put up for download.

Hope it works for you!!

Thanks for giving it a go.

EDIT: Well I see what the problem is now, When you check a FAT32 partiton it works fine but when it tries to check a NTFS partition is just shuts down and goes to done.

Back to the grind stone :(


Tmod

#23 soundx98

soundx98

    Insane In The Membrane

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16715 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cantundastan MN

Posted 06 September 2005 - 06:15 PM

EDIT: Well I see what the problem is now, When you check a FAT32 partiton it works fine but when it tries to check a NTFS partition is just shuts down and goes to done.



Was just gonna tell you exactly that.
Careful of the Grindstone.
Love the Blue highlight on the bars.

Insane in the Membrane


#24 Guest_Tmod_*

Guest_Tmod_*
  • Guests

Posted 06 September 2005 - 06:29 PM

Love the Blue highlight on the bars.


Thanks I thought it made it easier to see what was highlighted compared to the previous version.

Was just gonna tell you exactly that.


Well at least I know I can check my WD drives with it so I don't have to bug you or Shinobi until I get it fixed.

Why can't Seagate make a tool as simple as WD, I don't know.

Tmod