Jump to content
Sign in to follow this  
robberbaron

On this board, which ITE temp is the CPU?

Recommended Posts

It only displays two temps:

System1 and System2

Both hover around 32C. The CPU thats in there is a RevE6 sempron 3100+. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are it should say CPU Temp, not system 1. Maybe try downloading/reinstalling the latest ITE SmartGuardian for this board from the DFI.com.tw site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you are it should say CPU Temp, not system 1. Maybe try downloading/reinstalling the latest ITE SmartGuardian for this board from the DFI.com.tw site?

 

That's what I was getting at...

 

I think he may be using SpeedFan instead. If so, it is Temp 1. I don't know where/if the second core is read.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's a link to a version of Everest that was espcially made for the DAGF/Infinity nF4 if you want to check it out

http://www.lavalys.hu/beta/everesthome_bui...qap1jbmqxwa.zip

Many thanks to Fiery and co. at Lavasys, works like a charm!

Here's the link to the forum thread discussing it...

http://www.lavalys.com/forum/index.php?showtopic=711

 

The board has 4 temp sendors, two on the CPU...CPU and CPU diode

 

Haven't had any luck with Smartguardian or nTune...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...