Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hx750w'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hardware
    • Overclocking and Cooling
    • Processors, Motherboards and Memory
    • Cases, Power Supplies and Modding
    • Video Cards and Monitors
    • Audio Hardware
    • Drives and Storage
    • Networking and Internet
    • System Builds
    • Miscellaneous Hardware
  • Operating Systems & Software Support
    • OS: Microsoft
    • OS: Non-Microsoft
    • Software
    • Benchmarks
    • Gaming
    • Programmer's Corner
    • Graphics and Photography
  • OCC Member's Area
    • OCC Member's Lounge
    • OCC n00bs
    • OCC Teams
    • OCC Market Place
  • OCC Command Central
    • OCC News & Announcements
    • OCC Front Page News
    • OCC Weekly Polls
    • Site Help & Feedback

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Yahoo


Website URL


Skype


ICQ


Jabber


Location


Interests


[email protected]


Computer Specs


Xfire


Steam


Raptr


GamerDNA


Xbox Live


PSN


Twitter


Facebook


Last.fm

Found 1 result

  1. Hi Guys, One of my friends suggested i post here regarding my overclocking issues with my 2600k and age (maybe also windows 8...) The CPU used to be a decent overclocker, able to do 5.1 GHz on 1.385v and LLC lvl 10 for shorter stints (staying below 80 degrees celcius), and 4.5ghz as my 24/7 oc using 1.305v and LLC lvl7, super stable and always below 65 degrees celcius. Recently I upgraded to windows 8 (had the release preview and then used the upgrade discount), and since then i've had trouble getting my pc to boot up on anything above 4.5ghz (even tried 1.45v LLC 7 for 4.6GHz), and even on 4.5Ghz it is not stable for any decent length of time, giving me "machine check exeption" or "system service exception" or "dpc watchdog violation" bsod names, all going away once I back off the OC to something like 4.2 GHz on 1.32v and LLC off... I've had this CPU for just about two years now, on the same gigabyte p67a-ud7-b3, the same silver arrow cpu cooler and the same corsair HX750w psu (the silver efficiency one) Is this only processor aging? Is my chip dying? Could it maybe even be my motherboard or psu?
×