Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'defrag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hardware
    • Overclocking and Cooling
    • Processors, Motherboards and Memory
    • Cases, Power Supplies and Modding
    • Video Cards and Monitors
    • Audio Hardware
    • Drives and Storage
    • Networking and Internet
    • System Builds
    • Miscellaneous Hardware
  • Operating Systems & Software Support
    • OS: Microsoft
    • OS: Non-Microsoft
    • Software
    • Benchmarks
    • Gaming
    • Programmer's Corner
    • Graphics and Photography
  • OCC Member's Area
    • OCC Member's Lounge
    • OCC n00bs
    • OCC Teams
    • OCC Market Place
  • OCC Command Central
    • OCC News & Announcements
    • OCC Front Page News
    • OCC Weekly Polls
    • Site Help & Feedback

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Yahoo


Website URL


Skype


ICQ


Jabber


Location


Interests


[email protected]


Computer Specs


Xfire


Steam


Raptr


GamerDNA


Xbox Live


PSN


Twitter


Facebook


Last.fm

Found 1 result

  1. Abstract

    Drive Full after Defrag

    Not sure if this belongs under Hardware or Software. The situation: Win 7 32-bit. 2TB Hard Drive. 900GB full, 960GB free (48% used). Wasn't very fragmented. Ran TuneUp Utilities 2010 Thorough Disk Defrag. Now only 127GB free. Windows Explorer and xplorer2 say so. TuneUp Disk Space Explorer says total filesize = 900GB, but also says only 127GB free. I have run chkdsk, checked for Restore Points, Shadow copies, Disk images, page file, hidden files... I can't figure out why the system thinks the space is used, but no files taking up that space. I have spent hours reading about similar issues, but still no fix. It may or may not be related, that this OS install has a bad corruption in device and USB Driver handling and possibly ntkrnlpa.exe. Also, when accessing an external drive, folders show up, but no files. Plugged into a different pc, and the files are there. I will have to re-install win7 soon, but I need to make partition images as a safety net. And to do that, I need my storage+backup drive. The reason I ran the checks and defrag originally is because Acronis failed to make backup image, stating 'bad sector'. Why is the disk reporting full, when it isn't; and how do I fix it? Thank you.
×